Igennem de sidste 25 år har BABY Born®, med mere end 20 mio. solgte dukker, været den foretrukne dukke for små dukke-mødre i mere end 60 lande. BABY Born® fra Zapf Creation er indbegrebet af ”innovation møder det traditionelle rollespil” toppet med ultimativ kvalitet.
Da BABY Born® for første gang slog sine fine dukke-øjne op i 1991, var vi allerede på vej ind i den digitale tidsalder. Game Boy hittede på ønskelisterne, og man skulle måske ikke tro, at en klassisk dukke ville kunne revolutionere markedet for legetøj. Ikke desto mindre gjorde BABY Born® netop da sit indtog på legetøjsmarkedet, og har sidenhen engageret tusindevis af børn med sine klassiske egenskaber og sin evne til at udvikle sig.
For at fastholde børns opmærksomhed, så skal de som bekendt gerne udsættes for konstant stimuli, så hvordan har en lille baby dukke kunnet vække så stor interesse hos børn over så lang en periode? En af de væsentligste årsager er helt sikkert BABY Borns naturtro udseende. Dukken ser sød ud, har venlige øjne og et åbent sind.
Baby Born® fremmer børnenes sociale færdigheder og følelsesmæssige interaktion, og så er den udstyret med en masse fantastiske funktioner, som, vigtigst af alt, ikke kræver batterier.

“Dukken kan spise, drikke, gå på potte, tisse i bleen, tage et bad, græde, sove og den kan bevæge sine arme og ben. Alt sammen handlinger, som man oplever med en rigtig baby.”

At BABY Born® har bevaret sin popularitet gennem årene skyldes også, at der konstant har været udviklet på dukkens legeværdi samt alt det fantastiske tilbehør.
I begyndelsen var fokus udelukkende på baby-universet. Dette har sidenhen udviklet sig til, at man kan engagere sin BABY Born® i andre temaer. Zapf Creations har lanceret dukker til flere segmenter og alderstrin, som alle fordrer børnenes udvikling, sanser og motorik.
Den bløde BABY Born® First Love er en dukke helt uden funktioner, som passer perfekt til de mindste. (0+).
My Little BABY born® dukken har en lidt fastere krop og er udstyret med flere funktioner, såsom at drikke og tisse i bleen, og passer til børn 2+.
Fra 3 år og opefter har børnenes motorik udviklet sig, de begynder at lege rollespil, og det er nu den klassiske BABY born® dukke, med alt sit tilbehør, kommer ind i billedet.